Friday, 28 June 2013

Sarawak Tiada Elektrik Bergelap 27 Jun 2013

27/06/2013 kira – kira jam 5:30 petang , ketika admin sedang dalam perjalanan pulang , setiba di lampu isyarat didapati semua lampu tidak berfungsi, namun syukur polis trafik sudah ada di tempat berkenaan, “terima kasih kepada anggota trafik yang telah bersusah payah melancarkan semula keadaan lalulintas”. pada sangkaan mungkin sekejap je .. tau2 mak iii sampai jam 12.30 pagi.. kesian anak asyik minta hidupkan kipas je.. moga2 mlm ni tak le terjadi lagi moga power plant kat bintulu tak rosak ..kalau nak baiki pun harap di baiki siang2 nie..hehehe

sarawak tiada elektrik
gmbr nie bukan dari blog kami
apa – apa pun terima kasih kepada para pekerja Sarawak Energy Berhad yang berusaha juga sedaya upaya untuk mengatasi masalah tersebut, meskipun rami yang merintih dan mengeluh tapi kami tetapi tabik kepada trafik yang mengurus kesesakkan dan juga pekerja SEB yang sanggup overtime untuk membaiki bekalan elektrik .

No comments:

Post a Comment