Tuesday, 20 May 2014

Guru belum dapat Netbook tapi dah dapat kutukkan

 

19. Mei 2014: kami menerima  gambar yang amat mendukacita para guru , seolah – olah jasa mereka tidak dikenang malah diperlekehkan dengan mengatakan bahawa kerja goyang kaki gaji 2 ribu hingga 5 ribu namun masih mengharap netbook.  pada kami guru di Malaysia layak mendapat netbook tersebut sebagai imbalan penat lelah mereka mendidik anak – anak rakyat Malaysia tanpa mengira bangsa dan agama.

Screenshot_2014-05-19-19-46-41 IMG-20140519-WA0007

Kepada keyboard warrior Jordan Neal nie nanti kalau dah kecoh pasti dia akan guna alasan facebook dia kena hack, kami berharap pihak Jantung Negara Samarahan dapat membantu dalam perkara ini. meskipun kami bukan guru namun sebagai manusia yang pernah bergelar murid turut bersimpati dengan para guru atas hinaan jordan neal ini. pada kami netbook belum lagi diagih kenapa jordan dah kecoh , gaji M.A diploma pun sama dengan guru diploma. gaji ijazah pun sama , jika jordan neal berminat gaji besar kerja dengan swasta atau mulakan perniagaan.

 

Teman facebook Jordan, James Huge pula seolah – olah bersetuju dengan kenyataan beliau seperti tercatat dalam screen shoot diatas, namun menukar kenyataan nya setelah ditegur oleh seorang guru. Buat makluman pada tika ini akaun Jordan Neal belum di delete namun dia telah membuang semua postingnya berkaitan dengan laptop untuk guru.

p/s: tunggu je dia akan buat kenyataan bahawa akaun facebook dia kena hack… sebab tu dia delete posting teresebut…  banyak betul org kena hack sejak akhir ini..moga blog suaraajaib tak kena hack.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


    ReplyDelete