Wednesday, 12 March 2014

Wan Azizah Vs Datin Paduka Chew Mei Fun

Walaupun anwar Ibrahim berjaya disumbat semula dalam penjara untuk tempoh 5 tahun lagi , namun semangat juang sri kandi PR tidak pernah luntur dan menawarkan diri untuk bertanding menentang wakil BN iaitu Chew Mei Fun. Ramai mengatakan bahawa pertandingan 1 lawan 1 ini pasti sengit , dan bak buku bertemu ruas. Presiden MCA pula mengatakan yakin transformasi kepimpinan parti itu dan karektor Chew yang berkaliber dan berintegriti mampu membantu BN meraih sokongan lebih besar berbanding Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13).

Mei Fun lawan Wan Azizah di Kajang
www.beritaharian.com.my

meskipun MCA yakin bahawa pengundi cina akan keluar menyokong , harus di ingatkan juga bahawa masih ada pengundi bangsa lain yang mahu PR menjadi suara mereka diparlimen. Wan Azizah merupakan Sri kandi alaf baru yang tetap teguh meskipun suami nya dianaiya seperti mana hulubalang dan laksamana dulu kala sering difitnah dan di anaiya.

p/s: moga pilihan raya kali ini berjalan dengan jujur dan lebih telus , andai ada penipuan kami risau negera kita akan mengalami jerebu atau apa jua musibah sebagai balasan kepada para pemimpin. kerana bala yang menimpa sesuatu kerajaan adalah berpunca dari para pemimpinnya.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


    ReplyDelete